سوالات متداول و راهنماي خريد اينترنتي

 

 

 

 

 

 

 

 
 سوالات متداول از ثبت پيشنهاد و صدور آنلاين بيمه نامه

1. دوست دارم از پرتال بيمه خريد کنم، اما هنوز کاملاً به خريد اينترنتي اعتماد ندارم، چگونه مطمئن باشم که پس از خريد، بيمه نامه من معتبر است؟
پاسخ : علاوه بر سابقه ، تجربه و محتواي غني وب سايت پرتال بيمه ، دارا بودن نماد اعتماد الکترونيکي به اين کسب و کار رسميت و اعتبار مي‏‌بخشد . نماد اعتماد الکترونيکي توسط مرکز توسعه تجارت الکترونيکي وزارت صنعت، معدن و تجارت پس از بررسي فروشگاه اينترنتي و تطابق نحوه عملکرد آن با قوانين، اعطا مي‏‌شود و کسب و کار اينترنتي داراي نماد به صورت مداوم تحت بررسي اين سازمان قرار دارد . براي اطمينان بيشتر شما مي‏‌توانيد در صفحه اصلي وب سايت پرتال بيمه با کليک روي نماد از جعلي نبودن آن اطمينان پيدا کنيد .
همچنين پرتال بيمه با بيش از 12 سال سابقه فعاليت و ارائه خدمات به بيش از صدها هزار بيمه شده و ارائه خدمات مورد انتظار مشتريان، سابقه درخشاني از فعاليت خود ايجاد نموده است . بنابراين با خيال آسوده بيمه نامه خود را ثبت کنيد و از خدمات منحصر به فرد پرتال بيمه استفاده کنيد .

2. آيا براي خريد از پرتال بيمه ، حتما بايد در سايت عضو باشم ؟
پاسخ : خير، شما ميتوانيد بدون وارد شدن به سايت و براي انجام مراحل بعدي خريد و ثبت بيمه نامه، فقط اطلاعات خود را وارد و بيمه نامه را تکميل کنيد .
البته با خريد از پرتال بيمه عضويت خودکاري براي شما ايجاد ميشود که مي‌توانيد :
– سريع‌تر و ساده‌تر خريد کنيد .
– به سادگي سوابق خريد و فعاليت‌هاي خود را مديريت کنيد .
– نقد، بررسي و نظرات خود را با ديگران به اشتراک گذاريد .
– در جريان فروش‌هاي ويژه قرار گيريد .

3. آيا در تمام ساعات شبانه روز مي‌توانم بيمه نامه خود را ثبت کنم ؟
پاسخ : شما در 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته مي‌‏توانيد بيمه نامه خود را ثبت کنيد . 

4. از وضعيت بيمه نامه اي که ثبت کرده‏‌ام، چگونه مي‌‏توانم مطلع شوم ؟
پاسخ : پرتال بيمه با ارسال پيامک‏، مرحله به مرحله وضعيت بيمه نامه را به شما اعلام مي‏‌کند . همچنين براي اطلاع از وضعيت بيمه نامه خود ، مي‏‌توانيد وارد حساب کاربري خود شويد .

5. آيا مي‌‏توانم بيمه نامه هايي که در فروشگاه موجود نيستند را سفارش بدهم ؟
پاسخ : بله، در حال حاضر تنها بيمه نامه هايي امکان خريد دارند که نياز به کارشناسي و بازديد حضوري نداشته و بصورت روتين مي باشند لذا ساير بيمه نامه ها بايستي بصورت ايميلي يا تلفني بايستي سفارش داده شوند.

6. مي‌‏توانم بيمه نامه ام را ابطال کنم يا تغيير بدهم ؟
پاسخ : تا پيش از تاييد نهايي بيمه نامه و کليک روي پرداخت اينترنتي شما مي‌توانيد بيمه نامه  را حذف و يا اصلاح کنيد .
پس از تاييد نهايي بيمه نامه و اتمام خريد و در مرحله پرداخت ، شما قادر به حذف و تغيير بيمه نامه نيستيد . از اين مرحله به بعد براي لغو يا تغيير آن، با دفتر پرتال بيمه تماس بگيريد .
7. بعد از ثبت بيمه نامه ، براي اطمينان از پردازش آن بايد با پرتال بيمه تماس بگيرم ؟
پاسخ : خير، پس از انجام مراحل خريد بيمه نامه ،  شما به صورت خودکار از طريق سرويس پيامک يا ايميل اطلاع‏ رساني خواهد شد و در صورتي که نياز باشد کارشناسان پرتال بيمه با شما تماس خواهند گرفت .
8. مي‏‌توانم بيمه نامه ام را تلفني خريد کنم ؟
پاسخ : بلي ، به منظور رفاه حال بيمه گذاران کليه روشهاي خريد اعم از تلفني و حضوري امکان پذير مي باشد.

پرداخت حق بيمه

1. مبلغ بيمه نامه م را چگونه مي‏‌توانم پرداخت کنم ؟
پاسخ : شما به صورت بانکي يا اينترنتي مي‏‌توانيد پرداخت حق بيمه خود را انجام دهيد و هنگام خريد بيمه نامه در مرحله پرداخت بطور خودکار به درگاه اينترنتي بانک منتقل ميشويد.
کليه کاربران پرتال بيمه مي‌توانند از طريق درگاه اينترنتي و با استفاده از همه کارت‏‌هاي بانکي عضو شبکه شتاب در سايت پرتال بيمه، حق بيمه را به صورت آنلاين پرداخت کنند .
همچنين امکان واريز بانکي يا واريز کارت به کارت به شماره حساب‏‌ اعلام شده در بخش تماس با ما براي همه کاربران وجود دارد .

2. با استفاده از کارت کدام بانک‌ها مي‌توان حق بيمه را اينترنتي پرداخت کرد ؟
پاسخ : شما مي‌توانيد با استفاده از همه کارت‏‌هاي بانکي عضو شبکه شتاب در سايت پرتال بيمه، حق بيمه را به صورت آنلاين پرداخت کنيد .
هم اکنون بانک‌هاي آينده، اقتصاد نوين، پارسيان، پاسارگاد، پست بانک، تجارت، توسعه صادرات، رفاه، سامان، سپه، سرمايه، سينا، صادرات، صنعت و معدن، کارآفرين، کشاورزي، مسکن، ملت، ملي، دي، انصار، قرض‌الحسنه مهر ايران، رسالت، ايران زمين، گردشگري، حکمت ايرانيان، توسعه تعاون، قوامين، بانک شهر و موسسه اعتباري توسعه در شبکه شتاب فعال هستند .

3. ممکن است پرداخت اينترنتي ناموفق باشد، ولي مبلغ از حساب من کم شده باشد ؟
پاسخ : گاهي ممکن است در هنگام پرداخت شبکه بانکي قطع شود و پرداخت ناموفق انجام شود . اما در اين مواقع جاي نگراني وجود ندارد . در اين حالت معمولاً پول شما در حساب‏‌هاي مياني بانک است و خود بانک مغايرت‏‌ها را رفع کرده و مبلغ را به صورت خودکار به حساب شما برگشت مي‌‏دهد. اگر تا 72 ساعت پول به حسابتان برگشت نخورد، آنگاه با بانک عامل پرداخت اينترنتي تماس بگيريد تا مغايرت برطرف شود .

پرداخت اينترنتي چيست؟
پرداخت اينترنتي به پرداختن پول از طريق اينترنت، در قبال دريافت کالا يا خدمات اطلاق مي شود به طوري که اين پرداخت بدون نياز به حضور فيزيکي در بانک يا فروشگاه و از طريق اينترنت انجام شود. در واقع خريدار با استفاده از کارت بانکي خود مي تواند از اينترنت خريد کند و پول آن را همان موقع پرداخت نمايد.

فرآيند پرداخت اينترنتي
مديران سايت هاي اينترنتي با بانک ها قراردادي مي بندند و به اين ترتيب پول با همکاري بانک از طريق اينترنت از حساب مشتري به حساب مدير سايت واريز مي شود.
در حال حاضر بانکهاي ملت، سامان، پارسيان، ملي، اقتصاد نوين و پاسارگاد اين امکان را فراهم آورده اند که افراد بتوانند با استفاده از کارت هاي بانکي تحت شتاب، خريد اينترنتي انجام دهند. يعني اين بانک ها به عنوان درواز? پرداخت يا درگاه پرداخت يا در اصطلاح Gateway عمل مي کنند.


اين به اين معني نيست که فقط کارت هاي همين 5 بانک قابليت خريد اينترنتي را دارد، بلکه به اين معناست که اين بانکها امکاناتي را فراهم کرده اند که بتوان با کارت ساير بانک ها نيز خريد اينترنتي کرد و اين امکانات خود را در اختيار فروشگاههاي اينترنتي قرار داده اند.
به اين ترتيب شما پس از اطمينان از کالا يا سرويس سايت مورد نظر خود مي توانيد پول آن را به صورت آنلاين پرداخت نماييد.

با چه کارت هايي مي توان خريد اينترنتي کرد
با کليه کارتها از جمله کارت بانک هاي ملي، صادرات، پارسيان، سامان، اقتصاد نوين، پاسارگاد، ملت، کشاورزي، توسعه صادرات و صنعت و معدن و بانک سينا امکان خريد اينترنتي دارند.




پارامتر هاي لازم براي خريد اينترنتي
در هنگام خريد اينترنتي 4 پارامتر کارت بانکي از شما پرسيده مي شود که در عکس زير کنارشان ستاره قرمز زده شده است.

در ادامه به بررسي تک تک اين پارامترها مي پردازيم:

1- شماره 16 رقمي درج شده بر روي کارت
اين شماره در کارت همه بانک ها، بر روي کارت درج شده است. نمونه شماره کارت درج شده بر روي کارت هاي بانک ملي در عکس زير آمده است.


2- رمز خريد اينترنتي يا رمز دوم
رمز خريد اينترنتي، با رمزي که شما هنگام استفاده از دستگاههاي خود پرداز ATM وارد مي نمائيد متفاوت مي باشد. حتي اين رمز با رمز اينترنت بانک که حساب خود را از طريق اينترنت چک مي کنيد، نيز متفاوت است.

در اکثر بانک ها زماني که کارت خود را تحويل مي گيريد، رمز خريد اينترنتي نداريد. براي فعال کردن رمز خريد اينترنتي يکي از کارهاي زير را انجام دهيد:

1- اکثر بانک ها امکان تعريف رمز خريد اينترنتي را در دستگاههاي ATM خود قرار داده اند. به دستگاه خودپرداز بانک خود مراجعه کنيد. کارت خود را وارد کنيد و بخش عمليات رمز را انتخاب کنيد. در بخش رمز دوم يا رمز اينترنتي، رمز خود را تعريف کنيد.

2- به شعبه بانک خود مراجعه کنيد و بگوييد مي خواهم رمز خريد اينترنتي دريافت کنم. اگر بانکتان بانک خوبي باشد حتماً راهنمايي مي شويد.

3- کد CVV2
کد CVV2 به صورت يک عدد 3رقمي (و به ندرت 4رقمي) مانند شمار? 16رقمي حک شده روي کارت، بر روي اکثر کارت ها حک شده است. مثلاً روي کارت هاي بانک هاي ملت، صادرات، پاسارگاد، سامان، پارسيان و... به صورت يک عدد 3رقمي حک شده است. يا در برخي کارت هاي بانک ملي 4 رقمي است و عکس آن را در زير مشاهده مي نماييد.

در برخي کارت هاي بانک تجارت، کد CVV2 به صورت رقم 17، 18 و 19 بعد از 16رقم شماره کارت حک شده است.

4- تاريخ انقضاء
تاريخ انقضاء هم روي اغلب کارت هاي بانکي حک شده است. اگر روي کارت شما تاريخ انقضاء وجود ندارد، نگران نباشيد. از عدد 12 به جاي ماه و از 99 به جاي سال انقضاي کارت استفاده نماييد.


مشکلات احتمالي پرداخت اينترنتي
سيستم پرداخت اينترنتي توسط بانک هاي عامل به گونه اي طراحي شده است که هم ايمن باشد و هم ساده و کمترين نياز به راهنمايي را براي خريدار ايجاد نمايد. اما با اين وجود برخي اوقات ممکن است مسائلي در هنگام خريد اينترنتي به وقوع بپيوندد.
مثلاً ممکن است در هنگام پرداخت شبکه بانکي قطع شود و پرداخت ناموفق انجام شود.
معمولاً بدترين حالتي که ممکن است به وقوع بپيوندد اين است که پول از حساب شما کسر شود، ولي به حساب فروشنده واريز نشود. اما نگران نباشيد. در اين حالت معمولاً پول شما در حساب هاي حد واسط بانک است.
نهايتاً خود بانک مي بايد مغايرت ها را رفع کند. منتظر بمانيد و اگر تا 48 ساعت پول به حسابتان برگشت نخورد، آنگاه با پشتيباني سايت فروشنده و يا بانک عامل پرداخت اينترنتي تماس بگيريد تا مغايرت برطرف شود.

در صورتيکه تمايل به استفاده از اين مطالب در سايت يا وبلاگ خود داريد، ترجيحاً از لينک به اين صفحه استفاده کنيد. چون اين راهنماها خيلي زود قديمي مي شود و مفيد بودن خود را از دست مي دهد. اين مطالب توسط سايت بانکي در همين صفحه به روز مي شود.
 
 

 


نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
نام:
ایمیل:
نظر:
 

طراحی و تولید توسط Radisan.com