بيمه مسئوليت مدني کارفرما در قبال کارکنان (شرکتهاي خدماتي ، صنعتي و بازرگاني)
 
   

چند سال پيش آقاي اعتمادي با بنده تماس گرفت خود را مدير يک چاپخانه مطرح در تهران معرفي کرد و ايشان خواست بيمه نامه مسئوليت متناسب با فعاليت شغلي کارکنانش برايش تنظيم کنم ، من نيز چند طرح را برايش آماده نموده و جهت بررسي نزدش بردم.

يکي از طرحهاي مناسب براي ايشان تاييد و صادر کردم ، بنده بعنوان نماينده بيمه گذار به بيمه گذارانم مي سپارم که بمحض وقوع حادثه بنده را در جريان بگذراند.

حدود 8 ماه بعد از صدور بيمه نامه بود که آقاي اعتمادي با اضطراب با بنده تماس گرفتند و گفتند يک بند از انگشت کوچک دست راست کارگر بخش برش زير گيوتين قطع شده است ، کارگر مصدوم را به نزديکترين درمانگاه ببريم؟

بنده پس از دعوت ايشان به خونسردي عرض کردم ، انگشت قطع شده را در بر روي قسمت برش خورده فشار داده و به يکي از بهترين و تخصصي ترين مرکز پيوند اعضاء اعزام کنيد. عکس العمل کارفرما جالب بود ، هزينه اش چقدر خواهد شد ، خيلي زياد نخواهد بود؟

بنده اعلام کردم ، پوشش پرداخت هزينه پزشکي بدون اعمال تعرفه را در بيمه نامه شما پيش بيني کرده ايم پس با خيال راحت از خدمات بيمارستانهاي خصوصي هم ميتوانيد استفاده نماييد.

با اعزام کارگر حادثه ديده به يک بيمارستان خصوصي در جه يک  و عمل جراحي يک پزشک حاذق انگشت قطع شده کارگر پيوند زده شد و مشکل نقص عضو ايشان از بين رفت.

با اين فرايند يک حلقه برد برد برد ايجاد شد:

برد اول کارگر بود که دچار نقص عضو نشد و به داشتن کارفرمايي که سلامت او برايش مهم است افتخار ميکرد و افتخار ميکرد که کارفرما تحت نظر بهترين پزشک در بهترين بيمارستان اورا مداوا کرده است.

برد دوم کارفرما بود چرا که با افتخار کارگرش را در بهترين شرايط مداوا کرد و کليه هزينه هايش را از بيمه جبران نمود.

برد سوم نيز برد شرکت بيمه بود چرا که اگر کارگر درمان نشده بود و دچار نقص عضو مي شد چندين برابر هزينه پزشکي پيوند عضو را بعنوان ديه قطع و تقص عضو بايد پرداخت مي کرد.

و مهمترين بخش حادثه جايي بود که بدون نياز به شکايت کارگر از آقاي اعتمادي کليه هزينه ها جبران شد و پس از طول دوره درمان بدون بروز هيچ درگيري و مشکلي کارگر حادثه ديده در شغل قبلي خود با احتياط بيشتر مشغول به کار شد

پس بيمه نامه مسئوليت مدني کارفرما را در مقابل کارکنان تحت پوشش بيمه قرار مي دهد. چنانچه در حين انجام کار در محل کار، در اثر حادثه خسارت بدني به کارکنان شاغل بيمه گزار وارد آيد و مسئوليت کارفرما در اين ارتباط براي بيمه گر محرز گردد خسارت وارده جبران خواهد شد. منظور از جبران خسارت بدني، شامل پرداخت هزينه هاي پزشکي و غرامت نقص عضو و فوت مي باشد.

 متاسفانه اغلب کارفرمايان به زعم اينکه کارکنان خود را بيمه تامين اجتماعي نموده اند ، هر اتفاقي براي کارکنان رخ دهد ، بيمه تامين اجتماعي کليه خسارات و غرامات وارده به فرد حادثه ديده توسط بيمه تامين اجتماعي جبران خواهد نمود ولي متاسفانه اين ذهنيت صحيح نبوده و بيمه تامين اجتماعي با داشتن خدمات و پوششهاي متنوع هيچ تعهدي نسبت به ديه نقص عضو يا ازکارافتادگي و نيز ديه فوت کارکنان ، در حيطه مسئوليت کارفرما تعهدي ندارد.

 خسارات بدني ناشي از سهل‌انگاري و قصور در نظارت و استفاده از وسايل بي‌حفاظ و معيوب در حين کار و ضعف اقدامات ايمني ، پوشش بيمه‌اي منحصر به آن موارد از حوادثي است که ناشي از اجراي کار در محل مورد بيمه اتفاق افتاده باشد.

پوششهاي اصلي اين بيمه نامه براساس ديه نقص عضو و فوت با درج سقف تعهدات براي هر نفر و هر حادثه و در طول مدت بيمه نامه خواهد بود.

 

  • پوشش هاي فرعي بيمه نامه مسئوليت کارفرما در قبال کارکنان

    • ماموريت‌هاي خارج از کارگاه
    • اماکن وابسته به کارگاه
    • حوادث نقليه موتوري به طور کامل
    • مسئوليت پيمانکاران فرعي
    • مسئوليت مهندسين ناظر يا مشاور
    • پرداخت خسارت بدون راي دادگاه
    • پرداخت خسارت پزشکي بدون اعمال تعرفه
    • مطالبات سازمان تامين اجتماعي براي هر کارگر يا کارمند
    • شخص کارفرما. پيمانکار و ...
    • خسارت جاني اشخاص ثالث
    • مابه‌التفاوت افزايش ديه هر سال علاوه بر ميزان تعهدات خريداري شده در بيمه‌نامه حداکثر تا 3 سال
    • پرداخت غرامت روزانه کارگران
    • صدمات جسمي کارکنان بر اثر حوادث نامرتبط به فعاليت بيمه‌شده

 

بازگشت به صفحه بيمه هاي مسئوليت    

   درخواست مشاوره اختصاصي رايگان



 


نظرات بینندگان
سعید   |   ١٣٩٥/٠٢/٣١ - ١١:١٩   پسندیدم ٥   ٢ نپسندیدم   پاسخ به این نظر
 سلام
اماکنش هست سوال هايي که در بازاريابي بيمه مسوليت کافرما پيش مياد رو در سايت با جواب قرار بديد
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
نام:
ایمیل:
نظر:
 

طراحی و تولید توسط Radisan.com